Ideal Residence 8

Bucuresti, Sector 3, Drumul Gura Ariesului nr. 41-45

Finalizare 31 august 2019

Apartamente 2 si 3 camere

mpu: 45 - 75 mp

euro: 45.000 - 76.000

Consultant Vanzari 

0747.010.333

Comision 0%

 info@idealresidence.ro 

Finisaje la Cheie

• Baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne

• Centrala termica de apartament 

• Senzor de gaze in bucatarie

• Tamplarie PVC cu geam termopan

• Usa anti-efractie la intrare

• Usi interioare lemn Pinum

• Gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate

• Calorifere din otel tip panou

• Toate utilitatile contorizate separat - gaze, electricitate, apa, canalizare

Alte Avantaje

• Spatii verzi

• Loc de parcare delimitat langa imobil

• Pretul include TVA

• Vecinatati: Scoala, Gradinita, Hypermarketul Auchan, Metroul Nicolae Teclu, Mega Image, diverse magazine comerciale

IDEAL Residence 7

Ansamblul Rezidential IDEAL Residence

IDEAL Residence este un proiect imobiliar ce cuprinde atat apartamente noi, cat si case si vile. Ideal Residence respecta in primul rand Calitatea, atat a materialelor folosite in constructie, cat si in finisaje folosind mana de lucru profesionista. IDEAL Residence isi doreste sa ofere clientilor constructii durabile, rezidentiale din toate punctele de vedere.

IDEAL Residence 8 - bloc nou 2019 - Bucuresti, sector 3, Metrou Nicolae Teclu - Pallady

Ideal Residence 8 este situat in Bucuresti, Sector 3, in apropierea Bld.Th.Pallady si a statiei de Metrou Nicolae Teclu, pe str. Drumul Gura Ariesului nr.41-45, (fost Drumul Gura Calitei 44-48), sector 3, Bucuresti.
Ideal Residence 8 se remarca printr-o locatie linistita si acces usor la facilitatile comerciale ale zonei.
Termenul de finalizare este 31 august 2019.

IDEAL Residence 7  -  bloc nou 2017 - Bucuresti, sector 3, Titan - Pallady 

IDEAL Residence 7

Tel. 0747.010.333

Comision 0%

Suna acum si stabileste o vizionare!


 

Ideal Residence 7 Pallady - 2017 - Apartamente Noi - este un nou ansamblu rezidential deosebit de apartamente noi, unde spatiul, confortul si calitatea sunt pe primul plan. Situat in apropierea Blv Th. Pallady si a statiei de metrou 1 Decembrie, ansamblul Ideal Residence 7 se remarca printr-o locatie linistita, unde totul in jur este nou, departe de zgomotul si agitatia specifica orasului Bucuresti, dar in acelas timp aproape de mijloace de transport in comun, centre comerciale, scoli si gradinite. Ansamblul dispus pe 5 nivele, parter si patru etaje, cu doua scari de acces, insumeaza 35 de apartamente noi de tip 2 camere si 3 camere. Acestea sunt construite ideal, astfel incat sa fie spatioase, bine impartite si cu finisaje de calitate. Fiecare apartament are asigurat un loc de parcare supraterana, inclus in pret si finisaje la cheie, la alegere.

IDEAL Residence 4 - Apartamente Noi - vandut integral, este format din doua cladiri cu patru etaje, fiecare avand cate doua scari. Fiecare bloc ofera fiecare cate 35 de apartamente noi de tip 2 camere si 3 camere, modern impartite. Exista 2 tipuri de apartamente cu 2 camere si 3 tipuri de apartamente cu 3 camere. Toate apartamentele sunt construite cu simt de raspundere, compartimentate atent si cu finisaje de calitate. 

IDEAL Residence 4 va avea un total 70 de apartamente noi construite, finisate si predate in trepte incepand cu Iunie 2016.

IDEAL Residence - Vile Noi este format din trei proiecte, unul cu 3 vile, altul cu 9 vile si ultimul cu 8 vile. IDEAL Residence Vile 1 si 2 sunt vandute integral inca din faza de constructie, datorita termenului scurt in care se poate termina o asemenea lucrare. Fiecare dintre cele 8 vile superbe oferite spre vanzare din IDEAL Residence Vile 3 este structurata pe 3 nivele: parter, etaj 1 si pod. Este o casa perfecta pentru o familie care isi doreste un apartamente cu 3 camere (Vila tip A) si 4 camere (Vila tip B), dar sa aiba si curte si loc de parcare si acces privat.

IDEAL Residence 4                        0747.010.333

Apartamente Noi Pallady

Vile Noi Pallady

Experienta Dezvoltator

Dezvoltatorul proiectului IDEAL Residence este o companie de constructii fondata in 2004 de catre manageri cu experienta de peste 30 de ani in constructii civile. Ideal Residence isi propune sa ofere garantia uneia dintre cele mai importante investitii pe care le facem intr-o viata, asa cum este investitia intr-o locuinta, intr-un apartament nou.

Iata cateva proiecte imobiliare finalizate care arata experienta in constructii civile de calitate:

Birouri 2007 Vile 2008 Apartamente Noi 2010 Apartamente noi 2012
 IDEAL Residence Birouri  IDEAL Residence Vile  IDEAL Residence Apartamente Noi  IDEAL Residence Apartamente Noi

© 2017. Apartamente Noi IDEAL Residence. Toate drepturile rezervate.

Apartamente Noi Titan - Apartamente Noi Sector 3 - Apartamente Noi Ozana - Apartamente Noi Pallady - Vile Noi Pallady